Proiectul internațional ”Prietenie … pe o … sfoară … virtuală”. Ediția a IX-a este dedicată îndrăgitului povestitor Petre Ispirescu

0
3362

Sfoara nevăzută a prieteniei va ajunge din nou în peste 200 de biblioteci din țară. O nouă ediție a proiectului internațional ”Prietenie … pe o … sfoară … virtuală” are loc în perioada 2 aprilie – 15 iunie 2021.

Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari, Biblioteca ”Pontus Euxinus” Năvodari, în parteneriat cu Biblioteca Județeană ”George Barițiu” Brașov, invită toți elevii din clasele primare și preșcolarii din orașul Năvodari să dea viață personajelor din basmele lui Petre Ispirescu.

Înscrierile se pot face individual ori prin intermediul unităților de învățământ din oraș. Sub îndemnul ”Haideți, împreună, să citim și să colorăm povești!”, Biblioteca ”Pontus Euxinus” Năvodari va transmite tuturor doritorilor materialele cu planșele de colorat.

Toate lucrările realizate de copii vor fi expuse pe o sfoară a prieteniei în incinta Bibliotecii ”Pontus Euxinus” Năvodari, iar primele cinci cele mai reușite colaje din orașul nostru vor ajunge la Brașov, într-o expoziție virtuală internațională.

Mult succes tuturor copiilor!