Proiectul internațional ”Prietenie…pe o…sfoară…virtuală” a ajuns la Năvodari. O invitație inedită la lectură, lansată copiilor din peste 200 de localități din țară

0
1352

Biblioteca ”Pontus Euxinus” Năvodari s-a alăturat proiectului internațional ” Prietenie…pe o…sfoară…virtuală”, inițiat de Biblioteca Județeană ”George Barițiu” Brașov. Până pe 30 noiembrie, toți copiii din clasele primare din orașul Năvodari, dar și preșcolarii, sunt invitați să coloreze poveștile îndrăgitului scriitor Roald Dahl.

Nouă clase primare din orașul Năvodari au răspuns deja invitației Bibliotecii ”Pontus Euxinus” Năvodari de a da startul poveștilor colorate și prieteniei. Toate lucrările realizate de copii vor fi expuse pe o sfoară a prieteniei în incinta Bibliotecii ”Pontus Euxinus” Năvodari, iar primele 5 cele mai reușite colaje din orașul nostru vor ajunge la Brașov, într-o expoziție virtuală internațională.

Și pentru că poveștile frumoase ne aduc împreună, copiii sunt așteptați timp de o lună și la atelierele online de lectură organizate de bibliotecarul Gabriela Roșca, pentru a descoperi lumea fascinantă a poveștilor lui Roald Dahl.