Peste 60 de năvodăreni beneficiază, în prezent, de serviciile Cantinei de Ajutor Social

0
1266

Ca în fiecare zi, Cantina de Ajutor Social își deschide larg porțile pentru beneficiarii acestui tip de serviciu social oferit de Primăria Orașului Năvodari, prin Direcția Asistență Socială. În prezent, 15 copii cu vârsta de până la 18 ani și 31 de adulți servesc aici două mese pe zi – prânzul și cina.

Totodată, 16 copii de la Centrul de Zi, cu vârste cuprinse între 6-14 ani, se bucură de o masă caldă oferită la Cantina de Ajutor Social. Meniurile sunt întocmite cu avizul unui medic nutriționist și asigură o alimentație echilibrată, în conformitate cu nevoile specifice vârstei fiecărui copil, regimurile recomandate de medicul de familie, dar și cu normele în vigoare cu privire la necesarul de calorii.

Beneficiari ai serviciilor Cantinei de Ajutor Social pot fi copii în vârstă de până la 18 ani, tineri care urmează cursuri la zi, persoane cu venit minim garantat, pensionari, invalizi și bolnavi cronici, precum și persoane fără venituri. Mai multe informații pot fi obținute la sediul Direcției Asistență Socială, din Str. Sănătății, nr. 2 (la etaj)