Surpriza dulce, multe emoții aduce!

0
1621

Centrul de Zi pentru Copii oferă beneficiarilor săi activități recreative și de socializare, pentru a se realiza un echilibru între activitățile de învățare și cele de relaxare și joc. Ziua de vineri este dedicată activităților recreative, care se desfășoară sub forma diverselor ateliere de lucru.
Vinerea aceasta, însă, am punctat aniversările lunii septembrie, cu o mini petrecere surpriză pentru copiii care și-au serbat ziua de naștere în luna lui Răpciune.
Majoritatea copiilor la această vârstă adoră să petreacă timp cu ceilalți copii de vârsta lor, iar serbarea zilei de naștere în rândul lor este unul dintre cele mai așteptate moment.
Din dorința de a rămâne cu amintiri frumoase, vineri i-am serbat pe cei doi beneficiari ai centrului, născuți în cursul lunii septembrie. Pentru a crea un moment de neuitat, în sprijinul nostru au venit reprezentanții Cofetăriei Bianca, oferindu-ne un tort dedicat băieților sărbătoriți. Pentu că luna care tocmai a trecut a avut doar bobocei băieți, tortul a fost decorat specific acestora, având ca obiecte de design o pistă cu mașini de curse.
Momentul de vineri a adus multă emoție în inimile sărbătoriților noștri, unul dintre aniversați recunoscînd chiar că acasă nu i-a fost serbată ziua. Sprijiniți de lucrătorii Cofetăriei Bianca, ne dorim să putem citi această emoție pe chipul tuturor copiilor, înscriși în cadrul Centrului de Zi pentru Copii.
Ne propunem să oferim copiilor care ne calcă pragul, condiții și servicii de calitate, care împreună cu familia, școala, și alți factori importanți, să pună bazele unei dezvoltări frumoase, asigurând astfel printre altele, și organizarea meselor festive pentru sărbătorirea aniversărilor și onomasticilor copiilor.