Ziua Internațională a Mării Negre a fost sărbătorită și la Năvodari

0
1505
MAREA-PRIN-OCHI-DE-COPIL

MAREA-PRIN-OCHI-DE-COPILCu ocazia Zilei Internaționale a Mării Negre, în incinta Casei de Cultură a orașului Năvodari, a avut loc expoziția  de pictură a elevilor școlii “Grigore Moisil“ în colaborare cu Casa de Cultură „Pontus Euxinus”, cât și a Clubului Elevilor din sectorul 4 București.

Ziua Internațională a Mării Negre a fost sărbătorită și la Năvodari. Casa de Cultură „Pontus Euxinus”, în parteneriat cu școala “Grigore Moisil” și Clubul Elevilor din sectorul 4 București, a organizat o expoziție de pictură cu tema „Marea Neagră”. Vernisajul a avut loc la Casa de Cultură de la malul mării.

Acest vernisaj face parte dintr-un proiect educațional național, ce cuprinde mai multe activități și teme, proiect prin care se dorește punctarea principalelor evenimente ale anului. La sfărșitul a acestui proiect va fi  organizată o expoziție dedicată Zilei Copilului.

Câte persoane atâtea stiluri. Fiecare pictură este unică, talentații elevii ai școlii “Grigore Moisil” cât și cei de la Clubul Elevilor din București au avut viziuni diferite în ceea ce privește marea. Unii au scos în evidență comorile din adâncuri, alții au vorbit prin picturile lor despre poluarea din Marea Neagră, dar și viziuni mai abstracte.

Picturile din cadrul expoziției desfășurate în cadrul Proiectului Educațional “Lumina din ochii copiilor” vor fi donate școlii generale “Grigor Moisil” cât și clubului elevilor sector 4 București.

VEZI VIDEO