Termenul pentru plata taxelor și impozitelor locale a fost prelungit

0
1085
primaria-nav

primaria-navData limită până la care contribuabilii pot achita impozitul pe clădiri, pe teren și pe mijloacele de transport, fără penalități, a fost prelungit cu trei luni. Astfel că aceștia pot beneficia de bonificația stabilită de consiliile locale pentru plata integrală a obligațiilor până la data de 30 iunie.

Primul termen de plată a impozitului pe clădiri, pe teren, respectiv taxa asupra mijloacelor de transport a fost prelungit de la 31 martie la 30 iunie. Astfel, contribuabilii au la dispoziție încă trei luni pentru a achita aceste plăți beneficiind de bonificatia stabilită de către consiliile locale.

Totodată, va fi prelungit si termenul la care persoanele fizice și juridice care deţin mijloace de transport radiate din circulaţie până la 31 decembrie 2015, au obligatia sa depuna declaratia în acest sens până la 31 mai. De asemenea, persoanele fizice care au în proprietate clădiri cu destinaţie mixtă sau nerezidenţială au la dispozitie înca două luni, până pe 31 mai, pentru a depune declaratia privind destinatia cladirii.