Târgul de toamnă al ofertelor educaţionale din învăţământul profesional ”Știu să-mi aleg meseria”, Ediția a V-a

0
982

Suntem în Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale 2019! La Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari are loc miercuri, 16 octombrie, Târgul de toamnă al ofertelor educaţionale din învăţământul profesional ”Știu să-mi aleg meseria”, Ediția a V-a.

Cu acest prilej, liceele din orașele Năvodari, Ovidiu, Cogealac, Mihai Viteazu, Mihail Kogălniceanu, împreună cu operatorii economici – parteneri de pregătire practică, își vor expune miercuri ofertele de formare pentru învățământul profesional și învățământul profesional dual. Vizitatorii târgului – elevi de la școli gimnaziale și părinți – vor putea beneficia de consiliere pentru carieră și de informații despre calificările profesionale preferate. Și în acest an, Liceul Tehnologic ”Lazăr Edeleanu” este prezent la eveniment cu oferta sa de pregătire pentru învățământul profesional și învățământul profesional dual: turism – lucrători hotelieri și mecanică – sudori.

Târgul ofertelor educaţionale din învăţământul profesional poate fi vizitat miercuri, 16 octombrie, între orele 09:00-17:00. În deschiderea evenimentului este invitat și primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Potrivit desfășurătorului evenimentului, de la ora 15:00 este prevăzut un program destinat părinților elevilor de la școlile gimnaziale din Năvodari, Corbu, Săcele, Istria, Lumina, Ovidiu, Cogealac, Fântânele și Sinoe.

”Știu să-mi aleg meseria” se desfășoară sub coordonarea Inspectoratului Școlar Județean Constanța, fiind un eveniment organizat sub egida proiectului „European Vocational Skills Week”, primind marca de calitate ”Partener oficial al Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale 2019”.
Mai multe informații despre programul activităților de promovare a învățământului profesional și dual din județul Constanța găsiți pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean: https://www.isjcta.ro/planul-local-de-actiune-pentru-invat…/