Ședința de consiliu, la Năvodari

0
1209
proiecte navodari

proiecte navodariConsilierii locali din Năvodari s-au reunit, în sala de ședințe a Primăriei, pentru a dezbate 28 de proiecte de hotărîre, propuse chiar de edilul Nicolae Matei. Cele mai multe vizează pregătirile pentru sezonul estival 20014, atît pe parte de cultură cît și din punct de vedere al turismului. Consilierii au votat amenajarea pieței de pește, dar şi măsuri ce vizează statutul de stațiune balneoclimaterică al oraşului, toate pentru a atrage cît mai mulți turiști.

 

Discuțiile s-au axat și pe proiectele de sprijinire a năvodărenilor. Vestea bună este că, pentru perioada sărbătorilor Pascale, consilierii locali alături de primarul Nicolae Matei, le pregătesc acestora mai multe surprize, ca în fiecare an. Totuşi, tinerii care au solicitat locuințe prin A.N.L. mai au de așteptat și asta din pricina legislației.

Ultimul proiect de pe ordinea de zi s-a referit la cercetarea administrativă a directorului SC Termica Distrubuție SRL Năvodari, Vasile Alexandru Manu, precum și a faptelor de care este incriminat de către Parchetul Curții de Apel Constanța.

Primarul orașului Năvodari a concluzionat că nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită în România, iar funcționarii publici au ajuns să se teamă să mai semneze vreun document, iar toate acestea se reflectă, de fapt, asupra simplilor cetățeni.

VEZI VIDEO