Școlile din Năvodari se pregătesc să își întâmpine elevii în cele mai bune condiții

0
1293
scoli navodari

scoli navodariAstfel, cadrele didactice, alături de muncitori, acolo unde încă este cazul, pun la punct ultimele detalii. Școala George Enescu a primit de la Consiliul Local o importantă sumă de bani pentru anvelopare, astfel că fața clădirii va fi complet schimbată.

Au mai rămas doar câteva zile până când clopoțelul va suna din nou pentru elevii din România. Școlile din Năvodari se pregătesc intens pentru primirea elevilor. Chiar și cadrele didactice dau câte o mână de ajutor acolo unde este nevoie, pentru ca totul să fie pregătit în cele mai mici detalii.

 

Pe lângă pregătirile de la interior, în curtea școlii este pe cale să se finalizeze una dintre cele mai importante lucrări efectuate în ultimii ani. Anveloparea școlii a fost realizată după ce Primăria Năvodari și Consiliul Local au alocat pentru această lucrare o importantă sumă de bani.

Izolarea termică a clădirii va spori gradul de confort, iar pe timpul iernii va duce la o economie a consumului de energie termică. Astfel de lucrări au fost realizate la toate cele trei corpuri de clădire de care dispune unitatea de învățământ.

VEZI VIDEO