Sărbătorim copilăria la Năvodari! Spectacole, jocuri, întreceri sportive, teatru, dansuri, face painting, personaje de poveste și multe surprize

0
158

Echipa Primăriei Orașului Năvodari, alături de partenerii săi, a adunat pentru ziua de 1 Iunie tot ce își doresc copiii: jocuri, spectacol de magie, teatru de păpuși, dansuri, face painting, personaje de poveste iubite de cei mici, baloane modelate, întreceri sportive și multe surprize!

Bucuria începe de de vineri, 31 mai, cu evenimentul „Cupa Copiilor”!
– Vineri, 31 mai, între orele 09.00-12.00, are loc „Cupa Copiilor” dedicată tuturor elevilor din școlile gimnaziale din Năvodari, un eveniment aflat la Ediția a III-a, organizat de Primăria Orașului Năvodari pentru promovarea importanței sportului în școli.
– Sâmbătă, 1 iunie, între orele 11.00-13.00, sărbătorim copilăria în Parcul Central, în cadrul evenimentului „MAGIA COPILĂRIEI”, organizat de Primăria Orașului Năvodari, cu sprijinul Rompetrol – KMG International, alături de Club Amicii și Farmacia Catena.
– Sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 10.00, are loc prima ediție a „CUPEI PRIETENIEI la mini-rugby”, eveniment organizat de CS Năvodari și Primăria Orașului Năvodari, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și Sport4Life Rugby Mania.
– Parcul Central din Năvodari găzduiește, sâmbătă, 1 iunie, cea de-a III-a Ediție a evenimentului „ȘAH ÎN PARC”. Vor participa elevi de la școlile gimnaziale din orașul Năvodari, precum și tineri șahiști de la CS Năvodari. Un eveniment desfășurat în cadrul proiectului național „Șah în școală”, cu sprijinul Rompetrol-KMG International și Primăria Orașului Năvodari🤝