Primarul Florin Chelaru: Am aprobat astăzi, în cadrul unei ședințe de îndată a Consiliului Local, actul adițional care prevede actualizarea costurilor aferente construirii noii Școli nr. 3

0
723

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a convocat, luni, Consiliul Local Năvodari în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi s-a aflat Proiectul de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici aferenți proiectului/obiectivului de investiții ”Extindere și amenajare Școala nr. 3 Năvodari”

”Am aprobat astăzi în cadrul unei ședințe de Consiliu Local de îndată actul adițional care prevede actualizarea costurilor aferente construirii noii Școli nr.3. Constructorul a refuzat să demareze lucrările până ce noile tarife actualizate prin OUG 64 nu au fost transpuse și în acest act adițional. În aceste condiții, firma în cauză nu mai are niciun impediment și se poate apuca de lucrări.  Din păcate, explozia prețurilor la materialele de construcții a întârziat demararea numeroaselor proiecte, însă Ordonanța de Guvern emisă în această lună pentru rectificarea tarifelor a rezolvat aceste probleme. Sperăm ca în perioada următoare să demareze fizic toate investițiile cu fonduri europene contractate de Primăria Năvodari”, a anunțat primarul Florin Chelaru pe pagina sa de Facebook.