”Primăria vine în cartierul tău”. Primarul Florin Chelaru: Lucrăm pentru a crește presiunea apei în zona de Est a orașului

0
860

În urma întâlnirii pe care am avut-o luna trecută cu locuitorii din Cartier Est, v-am promis că voi face tot posibilul pentru a rezolva marea problemă a zonei: presiunea la apă rece. Și am o veste bună: lucrăm deja pentru a remedia acest mare neajuns. Imediat după discuția cu cetățenii, i-am convocat pe reprezentanții RAJA, ingineri și proiectanți pentru a găsi soluția. Concluzia acestora a fost că trebuie înlocuite mai multe vane. S-au achiziționat urgent toate materialele necesare și astăzi am dat drumul la treabă. Echipele intervin astăzi pentru înlocuirea echipamentelor astfel încât zona de Est a orașului să beneficieze de apă rece la presiune mărită. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat deoarece această intervenție a necesitat oprirea apei rece în tot orașul”, a declarat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, alături de colegi din Primărie, s-a întâlnit în data de 26 mai a.c. cu locuitori din zona Cartier Est. În cadrul primei întâlniri în cadrul proiectului ”Primăria vine în cartierul tău”, au fost ridicate și discutate probleme precum: situația termoficării, curățenia, locurile de joacă, presiunea scăzută a apei, spațiile verzi și tăierea ierbii, reabilitarea termică a blocurilor de locuințe, câinii maidanezi, demolarea garajelor și nu numai.