Primăria Orașului Năvodari și SC Polaris Mediu SRL încep marți, 24 august, distribuirea pubelelor galbene

0
1506

Marți, 24 august, începând cu ora 09.00, pubelele vor fi predate năvodărenilor care locuiesc pe străzile Grădinilor, Frunzelor (până în Pescărușului) și str. Muzicii.

! În situația în care nu puteți fi prezenți la domiciliu pentru a prelua noile pubele galbene, vă rugăm să vă prezentați pentru a le ridica pe strada Uzinei, nr. 1 (drumul spre USAS, după calea ferata) cu un act de identitate, de luni până vineri între orele 06:00-14:30. Pentru mai multe informații, puteți apela numărul de contact 0723519110.

! În cazul în care într-o zi nu se acoperă toate străzile planificate inițial, distribuirea continuă a doua zi.

Toate cele 5.500 de recipiente galbene pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal vor fi distribuite în toate cartierele orașului nostru locatarilor care stau la case.

Năvodărenii care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu pubela galbenă și un ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie depozitate în pubela galbenă și cum se depozitează corect aceste deșeuri.

Ridicarea deșeurilor selective se va face, începând din luna septembrie, în aceeași zi cu deșeurile menajere, dar cu autospeciale diferite. În pubela galbenă se depozitează doar deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/carton și metal.

! Angajații Polaris vor refuza ridicarea pubelelor galbene dacă în interiorul acestora se vor regăsi deșeuri de altă natură decât cele precizate mai sus.

Pentru un Năvodari verde și curat trebuie să înțelegem fiecare importanța colectării selective a deșeurilor!