Primăria Năvodari încurajează contribuabilii să utilizeze sistemul electronic de plată ETAX

0
3077

În prezent, peste 800 de persoane folosesc serviciul online de plată a taxelor și impozitelor locale oferit de Primăria Orașului Năvodari.

Pentru a utiliza sistemul ETAX, un contribuabil are următoarele două opțiuni:

  1. Completează cererea de înregistrare în sistem și o depune la sediul Serviciului de Impozite și Taxe Locale, împreună cu o copie după cartea de identitate. Contribuabilul va primi pe loc elementele de identificare și autentificare în sistem (”utilizator” și ”parolă”) SAU
  2. Completează online cererea de înregistrare în sistem și se va deplasa la sediul Serviciului de Impozite și Taxe Locale pentru a depune o copie după cartea de identitate, unde va primi și elementele de identificare și autentificare în sistem (”utilizator” și ”parolă”).

Despre ETAX

Sistemul electronic de plată ETAX oferit de Primăria Orașului Năvodari permite contribuabililor (persoane fizice și juridice) să consulte lista taxelor și impozitelor locale datorate, lista detaliată a plăților efectuate, evidența clădirilor și a terenurilor, a mijloacelor de transport, a garajelor ADP și a taxei habitat, precum și efectuarea plății debitelor prin mijloace electronice. Toate datele indicate constituie registrul sistemului electronic de plată ETAX, care se actualizează zilnic.

Mai multe informații despre serviciul online de plată a taxelor și impozitelor locale găsiți pe pagina web a Primăriei Orașului Năvodari, la secțiunea ETAX: https://etax.primaria-navodari.ro/