Primăria Năvodari: Acuzațiile aduse primarului sunt nefondate

0
1188

Astăzi, 29.08.2014, la orele 11.00, d-nul Matei Nicolae, Primarul Orașului Năvodari a fost chemat la DNA Constanța pentru a formula obiecții la raportul de expertiză întocmit de expertul desemnat de DNA.

Formularea de obiecțiuni s-a impus cu privire la prețul pe care expertiza întocmită de expertul DNA il

stabilește în comparație cu prețul care a reieșit din expertiza întocmită de evaluatorii autorizați conform legii. Obiecțiunile formulate de autoritatea publică la raportul de expertiză s-au formulat cu privire la metodele de stabilire a prețului care au stat la baza expertizei intocmite de expertul DNA.

 

Facem precizarea că acuzațiile care i-au fost aduse fac obiectul unor acte administrative adoptate de către Consiliul Local Năvodari și emise cu respectarea prevederilor legale și care au fost supuse verificărilor de către instituțiile abilitate, ierarhic superioare, cum ar fi, Instituția Prefectului Județul Constanța.

Precizăm că DNA a solicitat mai multe documente de-a lungul timpului, documente ce au fost predate în copie, fapt care justifică transparență din partea autorității publice conduse de primarul Nicolae Matei, arătând în toată această periodă disponibilitate pentru lămurirea tuturor aspectelor.

Prin documentele puse la dispoziția organelor de cercetare penala, primarul Matei Nicolae își dovedește nevinovăția.

Primăria Orașului Năvodari reamintește locuitorilor orașului Năvodari, reprezentaților mass-media și opiniei publice, în general, că atât în primul său mandat, cât și în cel de-al doilea, au fost depuse și accesate proiecte din fonduri structurale în valoare de aproximativ 60 de milioane de euro, au fost realizate investiții care au modernizat fără precedent orașul Năvodari, multe dintre acestea fiind încă în derulare, prezența sa în cadrul insitituției fiind necesară pentru finalizarea acestora, primarul Nicolae Matei fiind împuternicit de Consiliul Local Năvodari să semneze toate înscrisurile necesare atragerii fondurilor europene.

Primăria Orașului Năvodari își exprimă încrederea în judiciozitatea instanțelor judecătorești, fiind încredințați că adevarul va ieși la lumină.

Primăria Orașului Năvodari și Consiliul Local Năvodari sunt alături de primarul Matei Nicolae !