Orașul Năvodari va beneficia de cea mai mare piață de pește din această zonă

0
966
pescuit navodari

pescuit navodariPiața peștelui este un domeniu care va câștiga și mai mult teren în perioada imediat următoare. Orașul Năvodari va fi punctul zero al comercializării peștelui și asta datorită Pieței de Pește construite în zonă.

Problemele legate de aprovizionarea cu pește, cu care se confrunctă agenții economici care au afaceri cu specific pescăresc, vor lua sfârșit. Orașul Năvodari va beneficia de cea mai mare piață de pește din această zonă. Aici, pescarii vor putea să vândă marfa mult mai ușor și astfel le vor crește facilitățile și agenților economici.

România a avut una dintre cele mai performante flote de pescuit maritim și oceanic având vapoare care aveau capacitatea de a livra către consumatori pește congelat sub formă de brichete, ba mai mult, gata conservat.

Locuitorii orașului Năvodari și nu numai vor avea posibilitatea de a se aproviziona cu pește proaspăt. Totodată, comercianții vor avea unde să își expună produsele din pește și vor beneficia de facilități precum locuri speciale unde le pot prepara. Proiectul transfrontalier își propune să stimuleze cooperarea în afaceri în zona Năvodari – Balchik.

VEZI VIDEO