Orașul Năvodari, promotor al turismului românesc

0
1368
aqua parc navodari

aqua parc navodariProiectul la care autoritățile din Năvodari muncesc de peste trei ani a căpătat contur prin eforturile Primăriei, care asigură jumătate din bugetul de finalizare a celui mai mare aqua parc din România.

O investiție în câștig, dacă luăm în calcul oportunitățile uriașe pe care le aduce turismului românesc. Mai ales că orașul Năvodari a devenit stațiune balneo climaterică.

Centrul de agrement le va deschide turiștilor o lume a răsfățului și a sănătății, prin numeroase saloane de kinetoterapie, echipamente de wellness, sală de cromoterapie, saună, fitness, bazine de înot, terenuri de tenis și minifotbal dar și un spațiu special pentru turiștii care vor să încerce scuba diving. Situat în Tabăra Delfinul din Năvodari, centrul de agrement le deschide năvodărenilor și noi oportunități de carieră, prin zecile de locuri de muncă disponibile.

Durata de implementare a proiectului este de 20 de luni, iar valoarea totală a investiției este depășește 30 de miliarde de lei, bani suportați de Primăria Năvodari, dar și din bugetul obținut prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

VEZI VIDEO