O veste bună pentru năvodăreni!

0
1061
Asfaltare

AsfaltareDrumul ce leagă Mamaia de Năvodari va fi gata în curănd. În același timp, se lucrează intens și la drumul ce leagă Năvodari de Lumina.

Toamna se anunță o perioadă foarte prolifică la Năvodari. Drumul ce leagă Mamaia de Năvodari este, de acum, unul sigur. În cel mai scurt timp, șoferii care fac naveta pe acest drum vor avea parte și de iluminat, lucru care va oferi un plus de siguranță drumului.

Veștile bune nu se opresc aici. Pietonii și bicicliști, care obișnuiesc să faca plimbări seara, o vor putea face cât de curând. Pe final, sunt și  lucrările la Centrul de Afaceri, unde se fac ultimile completări pentru încheierea proiectului. În același timp, se fac ultimile retușuri pe drumul județean 226, care face legătura între Năvodari și Lumina. Astfel, șoferii vor putea circula în cele mai bune condiții, drumul urmând să reprezinte o variantă viabilă pentru cei care vin în nordul litoralului și doresc să nu mai treacă prin Constanța. Totodată, s-au finalizat și lucrările la pasajul Năvodari – Ovidiu, care face legătura cu piața de pește.

Toate aceste proiecte și investiții ale primăriei Năvodari dau un plus de dezvoltare, transformând orașul intr-unul de care locuitorii pot fi, cu siguranța, mândri.

VEZI VIDEO