Muzica usoara a rasunat in fata Casei de Cultura

0
2069

Zambete, veselie si multa muzica. Asa au intampinat copiii din Navodari sfarsitul de saptamana 13 mai. Daca week-end-ul trecut 9 mai locuitorii orasului au fost invitati la cercul de teatru, de data aceasta muzica usoara a fost cea care a rasunat in fata Casei de Cultura din oras.

Cercul de chitara condus de cantaretul columbian Danny Mazo i-au delectat pe spectatori cu diferite momente muzicale atat romanesti cat si internationale. La chitara sau doar vocal copiii au lasat emotiile deoparte pentru a fi siguri ca nu dau gres in fata publicului.

Si Cristina Musat ne-a incantat cu cantaretii vocali pe care ii pregateste, interpretand piese ale unor compozitori celebrii melodii cum ar fi: Ma intorc la tine mare albastra, Cosarul, Voi canta, Zambiti va rog, Ce mare e vacanta mare, Visez ca pot zbura, Imi place sa ma plimb pe strada. Copiii nu au avut emotii, cu toate ca a fost debutul lor pe scena si au primit aplauze din partea publicului.

Invitata a fost si Academia de muzica Mihai Traistariu, care are in pregatire 30 de copii, premianti la Next Star, Romanii au talent si diferite festivaluri. Au avut o prestatie deosebita. Ii multumim cantaretului Mihai Traistariu si parintilor copiilor pentru ca au dat curs invitatiei noastre.

Va invitam pe 20 mai orele 16 pe treptele Casei de Cultura Pontus Euxinus Navodari la un spectacol de muzica populara.