Lucrări în Mamaia Sat. Primarul Florin Chelaru, întâlnire cu reprezentanții RAJA, ai firmei constructoare și diriginții de șantier

0
1644

Primarul Florin Chelaru i-a chemat, în această dimineață, la o întâlnire pe reprezentanții Raja, ai firmei constructoare și diriginții de șantier pentru a discuta despre situația drumurilor din Mamaia Sat.

Am convocat astăzi la Primărie, împreună cu viceprimarul Aurelian Dumitrașcu, reprezentanții SC RAJA, ai firmei constructoare și diriginții de șantier pentru a discuta despre situația drumurilor din Mamaia Sat unde s-a lucrat sau se lucrează pentru extinderea rețelei de canalizare. Consider că este inadmisibil modul în care s-a lucrat, iar efectele au fost vizibile din plin la prima ploaie mai serioasă din această toamnă: drumuri înfundate cu noroi, șanțuri si gropi, drumuri surpate. Le-am cerut constructorilor încă de zilele trecute să remedieze de urgență toate problemele apărute, iar reprezentanților RAJA (instituția contractantă) să monitorizeze mult mai atent lucrările executate pentru a evita astfel de situații pe viitor. Lucrările executate în Mamaia Sat pentru extinderea rețelei de canalizare sunt de mare importanță pentru comunitate și implică un volum mare de intervenții, însă constructorul are datoria de a acționa astfel încât disconfortul provocat cetățenilor să fie cât mai redus”, a declarat primarul Florin Chelaru.

În paralel cu lucrările de extindere și modernizare a rețelei de canalizare și alimentare cu apă  în zona Mamaia Sat, Primăria Orașului Năvodari lucrează la proiectul pentru asfaltarea străzilor. O decizie importantă, în acest sens, a fost luată în ședința ordinară din luna septembrie a Consiliului Local Năvodari, când a fost aprobat ”Proiectul de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare si a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiții ‘Asfaltare tramă stradală zona Mamaia-Sat, Oraș Năvodari’”.