În orașul Năvodari a fost înființat un centru de zi pentru copii

0
1104
centru navodari

centru navodariLa finele anului trecut, in luna noiembrie, Primaria Navodari marca inca un proiect reusit: infiintarea unui Centru de zi pentru elevii din oras. Timp de 3 ore, dupa incheierea cursurilor scolare 25 de elevi frecventeaza Centrul de zi. Acestia sunt impartiti in doua grupe, in functie de varsta. Aici elevii au prilejul sa desfasoare nenumarate activitati care vizeaza dezvoltarea personala a acestora si nu numai. Parintii au fost incantati de initiativa, dovada fiind avalansa de cereri pentru a-si inscrie copiii la Centru. Criteriul de selectare a fost primul venit, primul servit.

De departe, cei mai incantati de deschiderea Centrului sunt elevii. Cei mici asculta fascinati povestile cu talc alese cu grija de coordonatorul de activitati, iar cei mai mari asteapta cu nerabdare ora de creatie unde pot da frau liber imaginatiei.

Parintii care si-au inscris copiii la Centru nu achita nicio taxa, totul fiind suportat din bugetul local. Un alt avantaj este ca unitatea este deschisa si in perioada vacantelor.

VEZI VIDEO