”Împreună pentru 1000 de copii fericiți”. Primăria Orașului Năvodari și JT Water Sports Mamaia oferă copiilor din Năvodari invitații cu intrare gratuită în parcul de distracție pe apă

0
5653

1000 de copii din orașul Năvodari sunt invitați să petreacă o zi memorabilă la JT Water Sports Mamaia. Biletele cu intrare gratuită sunt oferite tuturor elevilor școlilor gimnaziale din oraș care au obținut rezultate bune la învățătură în ultimul an școlar, precum și copiilor Centrului de Zi Năvodari și celor aflați în evidențele Direcției Asistență Socială.

Toate invitațiile sunt acordate în baza datelor furnizate de școlile gimnaziale din oraș (”George Enescu”, ”Grigore Moisil”, ”Tudor Arghezi”) privind situația burselor de merit și de studiu pe anul școlar 2019-2020 și a datelor furnizate de Direcția Asistență Socială Năvodari, putând fi ridicate de la sediile acestor instituții.

FOARTE IMPORTANT! Invitațiile sunt valabile PENTRU O PERSOANĂ și pot fi folosite în perioada iulie-august 2020, de LUNI până VINERI, în intervalul orar 09:00-19:00. Părinții își pot conduce copiii doar până la intrarea în parcul acvatic, de unde vor fi preluați și supravegheați permanent de personalul JT Water Sports Mamaia.

Distracția la cele mai înalte standarde de calitate este oferită în baza unui contract de sponsorizare semnat de Primăria Orașului Năvodari și JT Water Sports.

Mai multe informații despre categoriile de beneficiari, modalitatea de acordare și perioada de valabilitate a acestora găsiți în documentul ”Condiții de acordare invitații JT Water Sports Mamaia”.

––-

JT Water Sports Mamaia este un parc de distracție pe apă, situat în stațiunea Mamaia, zona Hotel Delta, cuveta lacului Siutghiol, județul Constanța. Parcul acvatic situat în aer liber are o capacitate de aproximativ 450 de persoane, iar plaja o capacitate de 200 de persoane.

Parcul de distracție se adresează atât copiilor, cât și adulților, fiind divizat în module cu diferite nivele de dificultate. Plaja plutitoare cu șezlonguri, saltelele conflabile pe apă, hidrobiciclete, bărcile cu motor și bărcile fără motor, jet ski-urile, plimbarea cu barca în larg sunt câteva dintre atracțiile JT Water Sports Mamaia, la care se adaugă zona de fast food.

Activitățile desfășurate în parcul acvatic sunt în permanență supravegheate de personal bine instruit.