Graficul distribuirii pubelelor galbene destinate colectării selective a deșeurilor. Săptămâna 30 august – 3 septembrie 2021

0
2009

Primăria Orașului Năvodari și firma SC Polaris Mediu SRL continuă distribuirea pubelelor galbene în zonele de case, zilnic, de luni-vineri, între orele 09.00-15.00.

În săptămâna 30 august – 3 septembrie, mașinile cu pubelele destinate colectării selective (plastic, carton/hârtie, metal) vor ajunge pe următoarele străzi:

  • Luni, 30 august: străzile Măceșului, Albinelor (între Pescărușului și Rândunelelor), Ciocârliei, Viitorului, Cantonului, Pescărușului
  • Miercuri, 1 septembrie: străzile Rândunelelor, Salcâmilor, Al.Condor, Al. Lastuni, Cărăbușului, Gării, Constanței
  • Joi, 2 septembrie: străzile Ceferistului, Teilor, Daliei, Bujorului, Garofiței
  • Vineri, 3 septembrie: străzile Viorelei, Crăiței, Stadionului, Toamnei, Aleea Plopilor, Plopilor (între Constanței și calea ferată), Aleea Materna, Primăverii, Albatros, Meduzei, Albinelor (între biserică și Delfinului), Pescarilor, Egretei, Delfinului, Tașaul, Nuferilor.

Pubelele galbene vor fi distribuite către toate gospodăriile din orașul Năvodari până la jumătatea lunii septembrie, inclusiv în cartierul Peninsula și în zona de litoral Mamaia Nord. Vă vom informa în timp util!

În situația în care nu ați fost la domiciliu pentru a prelua noile pubele galbene, conform planificării, vă rugăm să vă prezentați pentru a le ridica pe strada Uzinei, nr. 1 (drumul spre USAS, după calea ferata) cu un act de identitate, de luni până vineri între orele 06:00-14:30. Pentru mai multe informații, puteți apela numărul de telefon: 0723.519.110.

Deșeurile colectate selectiv de locuitorii care au primit deja pubelele galbene vor fi ridicate cu autospeciale dedicate după data de 1 septembrie!

În total, 5.500 de pubele galbene vor fi repartizate de către Primăria Orașului Năvodari și Polaris, cu titlu gratuit, năvodărenilor care locuiesc la casă.

În paralel cu acțiunea de repartizare gratuită a pubelelor galbene tuturor gospodăriilor din oraș, se fac pași importanți pentru dotările în zonele de blocuri, unde vor fi amenajate puncte de colectare selectivă, iar vechile containere vor fi înlocuite cu unele noi. În același timp, anual, în oraș se vor amenaja câte 10 platforme subterane. De asemenea, 200 de coșuri de gunoi stradale de mare capacitate sunt montate în oraș în această perioadă.