Gala Flamingo Artistic Creation Năvodari, Ediția a II-a. Înscrieri până în data de 2 septembrie!

0
1380

O nouă invitație la concursul ”Gala Flamingo Artistic Creation Năvodari” pentru toți tinerii și adulții cu preocupări literare din întreaga țară.

Până vineri, 2 septembrie, toți cei interesați își pot înscrie lucrările în cele trei secțiuni ale concursului literar: POEZIE, PROZĂ, COMPUNERE, pe adresa de e-mail a inițiatorului, domnul Latip Abdul Cair, scriitor, actor, regizor și angajat al Primăriei Orașului Năvodari: abdul-cair.latip@primaria-navodari.ro. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 0737.431.767.

Etape de desfășurare:

  •  02.09.2022 –  Primirea lucrărilor
  • 03.09.2022 – 07.09.2022 –  Evaluarea lucrărilor
  • 08.09.2022 –  Centralizarea și comunicarea rezultatelor
  •  09.09.2022 – Festivitatea de premiere, Ora 17.00, Centru de Afaceri Năvodari

Componența juriului:

  1. RODICA RÂPEANU, poet – președintele Juriului
  2. NASTASICA POPA, poet – membru
  3. GABRIELA DOBRE, artist liric – membru
  4. AURA MUCA, poet – membru

Criterii de jurizare: Respectarea normelor ortografice și de punctuație; respectarea tehnicilor curente de tehnoredactare și impresia generală oferită de text; impactul mesajului transmis, valoarea instructiv – educativă acestuia; valențele artistice ale textului, aprecierea unor elemente de creativitate, figuri de stil, imagini artistice, procedee retorice; autenticitatea și originalitatea creației, gradul de complexitate artistică.

Atenție! Poeziile trebuie să conțină minimum șase versuri și maximum 8 strofe, iar compunerile minimum 15 rânduri, maximum 30. Lucrările vor fi tehnoredactate în format A4, cu caractere Times New Roman 12, la un rând, în limba română. La finalul lucrării, se vor preciza: numele și prenumele participantului, cadrul didactic îndrumător (dacă este cazul), titlul lucrării, secțiunea (poezie/proză/compunere), categoria (înv. primar/înv. gimnazial/înv. liceal/adult), telefon participant/cadru didactic, localitatea.

Concursul NU dispune de o temă dată, aceasta fiind la alegerea participanților.

Lucrările înscrise în concurs nu trebuie să fi fost participante/premiate la vreun concurs de creație sau la vreo manifestare științifică. Un participant se poate înscrie în concurs cu mai multe creații diferite ca gen (poezie, compunere, povestire, proză).

Notă! În conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor, fiecare participant sau părinte/tutore legal al acestuia își exprimă acordul explicit pentru publicarea și stocarea lucrărilor de către ”Gala Flamingo Artistic Creation”.