Fonduri europene pentru școli. Conducerea Primăriei Năvodari, întâlnire de lucru cu directorii unităților de învățământ din oraș

0
1084

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, viceprimarul Costel-Aurelian Dumitrașcu și administratorul public Liliana Mară s-au întâlnit, astăzi, cu directorii instituțiilor de învățământ din oraș.

Subiectul discuțiilor a fost reprezentat de implementarea proiectului „Asigurarea accesului elevilor la procesul de învățare în mediul on-line prin achiziția de echipamente IT mobile/tablete școlare în orașul Năvodari”.

Proiectul, finanțat cu fonduri europene și demarat de Primăria Năvodari, prevede achiziția de echipamente IT mobile de tip tablete pentru uz școlar, laptopuri, sisteme desktop+monitor, sisteme all in one, camere web, camere web conferințe, proiectoare, routere wireless, table interactive, tablete grafice pentru toate unitățile de învățământ din Năvodari, în funcție de nevoile și particularitățile fiecărei școli sau grădinițe în parte.

Prin implementarea acestui proiect, Primăria Năvodari dorește îmbunătățirea actului educațional și crearea condițiilor necesare pentru ca toți elevii să aibă acces la un învățământ de calitate chiar și în sistem de predare on-line.