Elevii din Navodari vor primi ghiozdanul cu rechizite scolare si in acest an

0
1161
rechizite

rechiziteDebutul noului an școlar bate la ușă iar elevii așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în bănci, să își revadă colegii  și să audă primul clinchet al clopoțelului. Ca în fiecare an, în întâmpinarea școlarilor năvodăreni la festivitatea de deschidere va participa și primarul orașului, Nicolae Matei. Încă de la începutul mandatului său edilul încurajează educația și performanța și le oferă tuturor elevilor de la mic la mare  ghiozdane pline cu rechizite.

Anul acesta au fost deja distribuite în unitățile de învățământ din oraș  5000 de ghiozdane cu rechizite, toate aranjate pentru fiecare categorie de elev.

An de an , directorii unităților de învățământ din orașul Năvodari beneficiază de sprijinul edilului pentru a le oferi elevilor cele mai bune condiții de studiu.

Astfel, toti elevii din Năvodari au toate motivele să se întoarcă cu zâmbetul pe buze la școală. Din pacate,  nu toți elevii din județul Constanța au parte de asemenea condiții în școli . Zeci de unități de învățământ nu au primit autorizație de funcționare.

VEZI VIDEO