“Dragă Moș Crăciun”. Proiect derulat de Direcția Asistență Socială pentru năvodărenii aflați în situații de dificultate

0
1484

Într-un decor de poveste, la intrarea în Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă, un membru al echipei Direcției Asistență Socială este, începând din această săptămână, la dispoziția tuturor persoanelor care doresc să devină vocea celor care au nevoie de ajutor.

Oricine are cunoștință de persoane ori familii aflate în dificultate poate lua legătura cu echipa Direcției Asistență Socială, direct la sediul din Str. Sănătății, nr. 2. De asemenea, ”ajutoarele Moșului” au la dispoziție și adresa de e-mail: asistentasociala@primaria-navodari.ro sau numărul de telefon: 0785.294.067.

Fiecare vizitator are posibilitatea să afle, cu acest prilej, direct de la personalul de specialitate, care sunt măsurile de sprijin pe care Primăria Năvodari le oferă persoanelor defavorizate din orașul Năvodari – servicii și beneficii sociale – și, totodată, să doneze și să păstreze drept amintire unul dintre ornamentele de Crăciun expuse ori o fotografie cu decorul de poveste.

Donațiile colectate în cadrul acestei acțiuni (alimente, obiecte vestimentare ș.a.) vor ajunge, cu ajutorul echipei Direcției Asistență Socială, la persoanele ori familiile aflate în dificultate din orașul Năvodari.