Cum va arăta bulevardul Mamaia Nord

0
1893
Drum Mamaia Navodari

Drum Mamaia NavodariSiguranța șoferilor și fluidizarea traficului sunt prioritățile administrației locale din Năvodari care a decis să modifice sensurile giratorii amplasate pe șoseaua ce leagă orașul de Mamaia. La solicitarea Primăriei Năvodari acestea vor fi micșorate, iar conducătorii auto vor putea astfel circula cu o mai mare ușurință.

Proiectul care prevede extinderea la patru benzi a șoselei care leagă Mamaia de Năvodari va fi finalizat în curând. În momentul în care vor fi terminate lucrările, șoferii vor circula la standarde europene, pe un drum de patru ori mai lat decât cel vechi.

Pentru ca șoferii să nu întâmpine dificultăți pe această rută, Primăria Năvodari a cerut constructorilor modificarea sensurilor giratorii. Inițial, insula centrală era mult prea mare, iar spațiul rămas pentru circulația mașinilor foarte îngust. Acum, prin redimensionarea sensurilor giratorii autovehiculele vor trece mult mai ușor. În unele zone vor fi dispuse in dreptul sensurilor giratorii chiar și două benzi, în loc de una, cum era prevăzut inițial. Reprezentanții Primăriei spun că au ținut cont de părerile șoferilor când au cerut aceste modificări. Aceștia au mai precizat că fostul drum comunal 86, care leagă Mamaia de Năvodari pe o distanță de aproximativ șase kilometri, va purta denumirea de bulevardul Mamaia Nord. La finalul proiectului noua șosea va avea 11 metri lățime.

VEZI VIDEO