„Crosul Primăverii” s-a bucurat de un real succes la Năvodari

0
2365

Cea de-a doua ediție a „Crosului Primăverii” s-a desfășurat duminică la Năvodari și a avut parte de o participare numeroasă.
Peste 300 de alergători, de la cei mai mici până la seniori au luat startul în cele patru categorii de vârstă, feminin și masculin: 7-11 ani, 12-17 ani, 18-50 ani și 50 +.
Organizatorii competiției au fost Primăria Năvodari, Consiliul Local și CS Năvodari.
Copiii din primele două categorii de vârstă s-au întrecut pe pista de atletism a Stadionului „Flacăra”, iar seniorii au alergat pe un traseu de 4 kilometri prin oraș, încheiat cu o tură de stadion până la sosire.
La 7-11 ani, câștigătoare a fost Ryana Baciu de la Școala „Grigore Moisil” Năvodari, iar la băieți, primii au fost Mario Aioanei, Andrei Borza și Robert Chirilă, toți fotbaliști la Academia Hagi și CS Năvodari.
La 12-17 ani, podiumul a fost ocupat de trei atlete de la LPS „Nicolae Rotaru” Constanța: Beșir Seigean, Rebeca Călin și Bianca Șiangă, iar la băieți, primul a fost Ștefan Oprișan de la Liceul „Traian”, urmat de Georgian Grama de la Liceul „George Călinescu” Constanța.
Grupa 18-50 ani, feminin: 1. Alina Drăgan, 2. Elena Urîtu, 3. Svetlana Bănaru, masculin: 1. Andrei Cojocaru (LPS „Nicolae Rotaru” Constanța), 2. Marius Claudiu Dumitru, 3. Gabriel Vasu (instructor aikido).
La 50 +, prima a fost Stela Chiru, iar la masculin, podiumul a fost ocupat de Gheorghe Romașcanu, Marian Miron și Marcel Bocăneț.
La competiție a fost prezent pentru a-i premia pe câștigători și vicepreședintele Federației Române Sportul pentru Toți, Alin Larion.