Consilierii locali din Năvodari au fost colindați

0
1118

Ultima ședință a Consiliului din Năvodari a început în spirit de sărbătoare. Elevii școlii nr. 2 din Năvodari au venit să le ureze sărbători fericite mai marilor orașului. Copiii au susținut un recital de colinde tradiționale, fermecând asistența cu frumusețea interpretării și inocența lor. Drept mulțumire pentru surpriza făcută și urările de bine transmise, colindătorii au fost răsplătiți cu dulciuri din partea Consiliului Local.

Totodată, pe ordinea de zi s-au aflat 31 de proiecte printre care și unele sociale. Unul dintre ele vizează aprobarea situației terenurilor disponibile aflate în domeniul privat al Orașului Năvodari și a listei solicitanților prioritari cărora li se va atrebui un teren în baza legii 15/2003. Un alt proiect dezbătut vizează aprobarea regulamentului privind cadrul, modalitatea și criteriile de analiză și soluționare a cererilor de atribuire a locuințelor sociale.
În ultima ședință din acest an s-a dezbătut și proiectul privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru amenajarea parcului din zona blocurilor ANL, pe strada Pescărușului din Năvodari.

VEZI VIDEO