Circ mare circ pe scena casei de cultură Pontus Euxinus din Năvodari

0
1764

Aventura începe prin administrarea câtorva „pastile” de umor, apoi jongleriile au luat ochii copiilor, iar uimirea a atins cote maxime în timpul unor dificile numere de echilibristică, de 5 frumoase feline.

Ulterior copii vor fi luați prin surprindere de scenă care – încet se ridică pentru a prinde baloanele din spumă de săpun.

Un spectacol inedit în care tradiția circului se îmbină cu inovația dând viață unei lumi fantastice, unde copii și adulții vor reîncepe să viseze. Dacă în prima parte felinele, acrobații, clownul, fântâna arteziană cu spumă de săpun și baloanele au fost vedetele. În cea de-a doua parte inteligența unei rățuște care știa răspunsurile la matematică cât face 10+4, 16+2, 19+6 … i-a lăsat muți de uimire pe micuții spectatori, iar toate aceste apariții pe scenă (animale, păsări, clowni, jongleri) „a condimentat”  întreg spectacolul.

Toată lumea s-a distrat iar faptul că copii au putut vedea îndeaproape animalele, păsările și chiar le-a putut atinge și fotografia putem spune că a fost o reușit „CA LA CIRC”