Câinii comunitari de la biobaza din Năvodari așteaptă să își găsească o familie

0
469
adoptie caini

adoptie cainiCei 37 de caini comunitari de la Biobaza din Navodari asteapta cu nerabdare sa isi gaseasca stapani. Cu ochii tristi, patrupedele spera de fiecare data cand se deschide usa ca va veni persoana care ii va duce acasa . Acestia se pot transforma în cei mai buni prieteni, dacă un număr egal de navodareni vor găsi resurse afective şi financiare pentru a-i adopta. In caz contrar, animalele care nu sunt adoptate in doua saptamani de cand au ajuns la adapost sunt eutanasiate. Biobaza din Navodari are o capacitate de 50 de locuri.

Indiferent dacă este de rasă sau maidanez, relaţia câinelui cu stăpânul său este aceeaşi: afecţiune necondiţionată. Cu o educaţie minimă, dar cu mult timp petrecut împreună cu stăpânul, un câine adoptat din adăpost sau din faţa blocului poate învăţa să ajute persoane cu dizabilităţi fizice şi cu probleme în echilibru şi mobilitate, poate fi un sprijin emoţional pentru copii şi pentru bătrâni sau persoane singure.

Năvodărenii care ar dori să devină stăpânii animalelor pot vizita Biobaza, în fiecare zi a săptămînii, între orele 8 și 16, iar în week-end, de la 10 la 12. De asemenea, informații se găsesc pe site-ul Primăriei Năvodari.

VEZI VIDEO