Biografie

0
6320

M-am născut în 03.04.1972 în orașul Buhuși jud.Bacău, mai am un frate Daniel Constantin.
În anul 1994 m-am căsătorit cu Irina, iar în anul 1998 s-a născut fiica mea Nona Alexandra și în 2005 băiatul meu David Radu.
Părinții mei au considerat că șansele mele sunt date doar de rezultatele la învățătură, de aceea m-au îndrumat să învăț pentru a putea să mă realizez în viață.

Am absolvit liceul Ion Borcea din oraș în anul 1990, apoi am urmat cursurile universității Gheorghe Asachi Iași, facultatea de chimie industriala secția macromolecule.
În anul 1995 am terminat cei 5 ani de facultate și am avut șansa să pot să mă angajez la SC Petromidia SA prin concurs, la secția polimer. Am început să lucrez ca operator chimist, apoi maistru, iar în final șef secție schimb.
Când SC Petromidia SA s-a privatizat am ajuns la departamentul comercial unde m-am ocupat atât de importurile de țiței cât și de exporturile de produse finite ale noii societăți SC Rompetrol SA. Luând contact cu foarte mulți oameni am învățat cât de importantă este comunicarea și lucrul în echipă, abilități pe care le-am utilizat în administrație și politică. Am lucrat în departamentul comercial până în 2008, de unde am plecat la Primaria Năvodari, pentru a ocupa funcția de viceprimar.

În anul 2000 am intrat în PNL Năvodari ca membru al organizației de tineret. În anul 2001 am ocupat funcția de președinte al organizației de tineret, funcție care mi-a dat șansa să-mi dovedesc mie abilitățile de a fi atât lider cât și de a face echipă bună cu colegii mei .
În anul 2004 în iunie am fost ales consilier local în cadrul Consiliului Local Năvodari. Am ocupat funcția de secretar al comisie de buget-finanțe, comisie extrem de importantă. Tot în anul 2004 am fost ales președinte al PNL Năvodari. (organizația de seniori)
În anul 2008 am fost ales pentru un nou mandat de consilier în cadrul Consiliului Local Năvodari.
Tot în anul 2008 am fost ales în funcția de viceprimar al Orașului Năvodari unde am facut echipă bună cu primarul Nicolae Matei, cu toți consilierii locali și cu angajații primăriei.

Am lucrat în echipa pentru toate proiectele europene și locale, fapt ce ne-a garantat un grad ridicat de absorție a fonturilor, moment care reprezintă începutul modernizării orașului.
În anul 2011 din motive inexplicabile mie mi s-a cerut să votez împotriva proiectelor orașului, sub pretextul că dacă nu voi face asta, voi fi exclus din PNL. După relații tensionate cu conducerea partidului am hotărât ca în 2012 să candidez pe listele PSD alături de actuala mea echipă.

În 2012 am fost reales consilier local și viceprimar din partea PSD, funcție care mi-a permis să ajut la implementarea tuturor proiectelor. În calitate de viceprimar am avut șansa să stau de vorbă cu foarte mulți năvodăreni de toate vârstele, să mă apropii de ei și să-i ajut, atât cât permitea bugetul la acel moment, prin inițierea proiectelor necesare în cartiere (parcuri, străzi, piațete)
Acum lucrez la implementarea proiectelor inițiate de primarul Nicolae Matei și echipa noastră, proiecte ce vor moderniza complet orașul nostru și îl vor clasa între stațiunile de referință de pe litoralul românesc.

Mă caracterizez ca un om modest cu frică de Dumnezeu, un om de bun simț care respectă și dorește să fie respectat.