Festivitatea de premiere la Centrul de Zi pentru Copii

0
1592

Beneficiarii Centrului de Zi au fost premiați cu diploma de onoare, pentru sârguința de care au dat dovadă, pe parcursul anului școlar 2017 – 2018. Aceștia au primit câte o “Diplomă de Copil Minunat”, pentru că DA, sunt copii minunați, copii care muncesc consecvent să devină mai buni decât cu o zi înainte. În cadrul centrului, copiii încearcă să uite de problemele familiale, sociale, școlare sau emoționale, care îi afectează în mod conștient sau nu.
Tot ce le putem oferi copiilor care ne calcă pragul, este o șansă – șansa să socializeze, să petreacă un timp de calitate alături de alți copii de vârsta lor, să-și găsească locul în grup, să lege prietenii, să-și descopere identitatea și drumul în viață.
Speranța noastră? Rezultatele sunt insesizabile cantitativ de pe o zi pe alta, însă semințele plantate sperăm să încolțească, iar roadele să fie vizibile în timp.
Noi vă mulțumim, dragi copii, pentru posibilitatea pe care ne-o dăruiți de a vă ghida pe acest drum, al dezvoltării, și pentru modul în care, și noi, explorăm, o dată cu voi, unghere nebănuite ale ființei noastre.
Pe perioada vacanței, vă așteptăm în fiecare zi în intervalul orar 09:00 – 13:00, să luați parte la programul special de vară. Am pregătim o gamă variată de activități precum: întâlniri matinale, jocurile vacanței, colțul de lectură, călătorii prin lume, ora bunelor maniere, art terapie, atelier de gătit, concursuri tematice. Și pentru că nu ne dorim să uitați cunoștințele asimilate, vă așteptăm de două ori pe săptămână să vă urcați în caruselul cunoștințelor de Limbă Română dar și de Matematică.