Sensuri unice lângă promenada din Năvodari

0
2568
promenada 1

promenada 1Se reglementeaza la acest moment circulatia langa promenada Navodari, cu sens unic pentru a avea parcari si pentru a fluidiza circulatia, in special pe timpul weekend-ului cand traficul este foarte aglomerat .

Desi nu este asfaltat, este piatra, trebuie respectate regulile pentru ca turistii sa aiba acces pe drumurile ce duc spre mare.

De la Digul de Sud pana la Strada Hanului ( Hanul Piratilor) , drumul de langa promenada se va transforma in sector de drum cu sens unic.

Parcarea autovehicolelor va fi laterala, paralela cu axul drumului.

Semnele se vor pune inca de la strada principala si pe caile de acces spre plaja Marii Negre, cu semnul „ Obligatoriu la dreapta”.

„Acest proiect reprezinta o initiativa bine venita a Primariei Navodari prin care se urmareste facilitarea accesului dar si a parcarii in zona de Promenada, unde mai ales in weekend zona este arhiplina de masinile turistilor”, a declarat reședintele Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Năvodari, Necula Constantin.

{AG rootFolder=”/images/” thumbWidth=”200″ thumbHeight=”120″ thumbAutoSize=”none” arrange=”priority” backgroundColor=”ffffff” foregroundColor=”808080″ highliteColor=”fea804″ frame_width=”500″ frame_height=”300″ newImageTag=”0″ newImageTag_days=”7″ paginUse=”0″ paginImagesPerGallery=”10″ albumUse=”1″ showSignature=”0″ plainTextCaptions=”0″ ignoreError=”1″ ignoreAllError=”0″ template=”classic” popupEngine=”slimbox”}promenada{/AG}