Festival de muzică populară la Năvodari

0
1313
Festival muzica populara Navodari

Festival muzica populara NavodariOrașul Năvodari se transformă, în acest sfârșit de săptămână, într-un centru de voie bună și distracție. Asta pentru că, în weekend, are loc Festivalul Târgului și al Cântecului Popular Românesc. Artiști recunoscuți vor urca pe scena amenajată în parcul central, spre încântarea localnicilor.

Mici, brânzeturi, colaci secuiești, ii tradiționale, bijuterii și multă voie bună – așa se prezintă parcul central din orașul Năvodari. Timp de trei zile, muzica populară va răsuna, iar localnicii și nu numai vor petrece alături de cei mai buni artiști de muzică populară. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei orașului Năvodari și începe în fiecare seară la ora 18.30.

La târgul care reunește toate colțurile țării pot fi admirate și cumpărate sute de articole vestimentare, dar și bijuterii cu pietre semiprețioase, care au în spate tradiții de sute de ani.

Primii curioși au ajuns în parcul central din Năvodari chiar din această dimineață. Localnicii s-au arătat încântați de această inițiativă.

Ultimul concert din cadrul festivalului va avea loc duminică, începând cu orele 18.30.

VEZI VIDEO