Crucea Roșie la Năvodari

0
1172
crucea rosie

crucea rosieConform principiului Umanitatii, orice fiinta umana aflata in suferinta, oriunde s-ar afla, trebuie sa fie ajutata,chiar daca acest lucru este dificil de facut.
Voluntariatul reprezinta dorinta altruista a unei persoane de a indeplini anumite sarcini pentru altcineva, intr-un spirit de fraternitate umana.
Suferinta este universala, ea poate afecta pe oricine, de aceea si alinarea suferintei trebuie sa aiba caracter universal.
Recunostinta e fireasca si omeneasca, iar un simplu „Multumesc”, rostit sincer si din tot sufletul ar fi una din caile prin care pot exprima in numele celor 82 de persoane, care au primit sprijin constand in articole de imbracaminte, copii si adulti.
Toate acestea au fost posibile gratie implicarii responsabile si sustinute de membrii Crucii Rosii – Filiala Navodari, impreuna cu voluntari si angajati ai Primariei Navodari.

{AG rootFolder=”/images/” thumbWidth=”150″ thumbHeight=”120″ thumbAutoSize=”none” arrange=”priority” backgroundColor=”ffffff” foregroundColor=”808080″ highliteColor=”fea804″ frame_width=”500″ frame_height=”300″ newImageTag=”0″ newImageTag_days=”7″ paginUse=”1″ paginImagesPerGallery=”10″ albumUse=”1″ showSignature=”0″ plainTextCaptions=”1″ ignoreError=”1″ ignoreAllError=”0″ template=”classic” popupEngine=”slimbox”}crucea_rosie{/AG}