La Biblioteca Pontus Euxinus din Năvodari începe Săptămâna Voluntariatului

0
994
biblioteca navodari

biblioteca navodariOrganizate de Pro Vobis, evenimentele din Săptămâna Naţională a Voluntariatului  acopera  in acest an 37 de judete si peste 100 de localitati urbane si rurale. Editia 2015 isi mobilizeaza partenerii si voluntarii cu sloganul “Prinde gustul!” si o intreaga campanie vizuala inspirata din “bucataria” voluntariatului, menita sa imbie oamenii sa incerce gustul implicarii.
Biblioteca Pontus Euxinus Năvodari se alătură celor care organizează acțiuni de voluntariat  cu evenimentul ,,Instigare la lectură’’ – ediția a V-a, care va avea loc în parcul din fața Casei de Cultură  marți, 12 mai, începând cu orele 12,30.

Grupul de voluntari ,,Ambasadorii bibliotecii’’  pregătesc năvodărenilor o porție sănătoasă de cultură, recreere și bună dispoziție. Vor fi  organizate în parc ateliere  de pictură, desene pe asfalt,  atelier de teatru, lecturi la iarbă verde, jocuri pentru copii, expoziții de carte, standuri cu materiale de promovare a voluntariatulul.  Voluntarii bibliotecii Pontus Euxinus vor oferi cărți gratuite doritorilor, invitându-i  să ,,prindă gustul’’ de lectură.
La orele 15.00  se va realiza un lanț uman în jurul parcului și participanții vor striga împreună  ,,Lectura e cool(tură)!’’.

 

VEZI VIDEO