Orașul Năvodari își va schimba înfățișarea

0
1104
lucrari navodari

lucrari navodariSe lucrează de zor în Năvodari, pentru ca orașul să-și primească, așa cum se cuvine primii turisti, iar localnicii să se bucure de noi locuri de promenadă în aer liber.

Pe platforma din fața bisericii Sfîntul Antonie cel Mare, muncitorii trudesc de zor. Au profitat de vremea frumoasă pentru a da startul lucrărilor de asfaltare a zonei din fața lăcașului de cult. Vor să facă aici un adevărat loc de promenadă, să asfalteze strada și să amenajeze băncuțe și pomi decorativi.

Cîțiva pași mai încolo și departamentul de Spații Verzi din Cadrul Primăriei Năvodari înfrumusețează zona. Au pornit de aici și vor trece prin tot orașul pentru a planta pomișori și flori.

Și pe străzile Apusului și Ceferiștilor, utilajele și muncitorii sunt la datorie. Au început lucrările de reabilitare a infrastructurii.

Lucrarile se vor derula în perioada următoarelor săptămîni și au fost finanțate din bugetul local al Primăriei. Administrația a investit peste 600.000 de lei în modernizarea străzilor din Năvodari.

VEZI VIDEO