Evenimente în acest weekend, la Năvodari: Expoziții canine – pe Stadionul ”Flacăra”, Campionatul Județean de Șah al Constanței – la Centrul de Afaceri și Festivalul ”Flori de Mai” – în Parcul Central

0
1542
  • Expoziții canine, în premieră la Năvodari, pe Stadionul ”Flacăra”

În perioada 28-29 mai, între orele 10.00-16.00, pe Stadionul ”Flacăra” Năvodari vor avea loc, în premieră, patru expoziții canine, două competiții naționale și două competiții internaționale. Evenimentul este organizat de Asociația Chinologică ”Hobby” Constanța și Asociația Chinologică Metropolitană București, în colaborare cu Primăria Orașului Năvodari și Club Sportiv Năvodari.

  •  Campionatul Județean de Șah al Constanței, în premieră la Năvodari, la Centrul de Afaceri

Cei mai puternici șahiști din județul Constanța își dau întâlnire, în zilele de 28 și 29 mai, la Centrul de Afaceri Năvodari. Vor participa peste 100 de iubitori ai sportului minții la evenimentul organizat cu sprijinul Asociației Județene de Șah Constanța.

Competiția este împărțită pe mai multe categorii de vârstă, iar fondul total de premiere este de peste 10.000 de lei. Informații suplimentare, la numărul de telefon: 0741.117.591 (Daniel Panainte, organizator și antrenor de șah CS Năvodari)

  • Festivalul ”Flori de Mai”, în Parcul Central Năvodari

Evenimentul va începe vineri, 27 mai, urmând ca în zilele de sâmbătă și duminică, de la ora 17.00, soții Mariana și Mihai Călin, alături de invitații lor, să susțină un spectacol de muzică populară.

Artiștii anunță multe surprize pentru participanții la Festivalul ”Flori de Mai”. Pe toată durata evenimentului, cei prezenți se vor putea delecta cu produse tradiționale românești, fiind expuse totodată obiecte de artizanat din ceramică, dar și obiecte vestimentare specifice portului tradițional românesc.