Echipamente medicale de ultimă generație pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional. Dotare UPU Năvodari

0
1469

Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari va trece în perioada următoare printr-un amplu proces de dotare cu aparatură medicală modernă.

Un prim pas a fost făcut astăzi, când în prezența președintelui Consiliului Județean Constanța, domnul Mihai Lupu, și a managerului Spitalului Județean de Urgență Constanța, domnul Ionuț Ionescu, au ajuns la Năvodari echipamente medicale de ultimă generație care îmbunătățesc calitatea asistenței medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe din orașul nostru.

Investiția, o donație din partea BCR în valoare de 25.000 de euro, constă în dotarea UPU Năvodari cu următoarele echipamente medicale: Ventilator mecanic pneumatic portabil, Ventilator mecanic pneumatic portabil PAC 310 PLUS, Electrocardiograf EKG cu măsuță NIHON KOHDEN, Defibrilator MINDRAY BeneheartD3, Monitor MINDRAY uMEC 12, Targă universală SPRINT 100, Troliu de Urgență TM2013 – 2 buc, Multifuncțională Konica Minolta BIZHU4 454E.

VoM reveni în curând cu noi vești bune privind dotarea Centrului de Sănătate Năvodari cu aparatură medicală ultra-performantă!