8 Martie. Astăzi sărbătorim și prețuim femeile din întreaga lume!

0
1210

Astăzi sărbătorim și prețuim femeile din întreaga lume! Primăria Orașului Năvodari urează tututor doamnelor și domnișoarelor din orașul Năvodari la mulți ani, cu deosebit respect și recunoștință!

”Astăzi este o zi specială și un prilej în plus să arătăm respectul și prețuirea pe care le-o purtăm femeilor din viața noastră. Mame, soții, colege ori prietene, vă suntem recunoscători pentru tot ceea ce realizați cu delicatețe și răbdare, zi de zi, atât în căminele dumneavoastră, cât și la locurile de muncă. Dragi doamne și domnișoare, vă urez la mulți ani frumoși!”, le-a transmis primarul Florin Chelaru, tuturor doamnelor și domnișoarelor din orașul Năvodari, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

”La mulți ani tuturor doamnelor! Vă mulțumim pentru echilibrul și stabilitatea ce ni le oferiți în fiecare zi. Vă doresc să rămâneți la fel de frumoase și să fiți iubite, apreciate și respectate!”, le-a urat și viceprimarul orașului Năvodari, Aurelian Dumitrașcu, tututor femeilor din Năvodari cu ocazia zilei de 8 Martie.