Ziua Copilului a fost marcată la Năvodari

0
1076
Copii Navodari

Copii NavodariCopii din Năvodari s-au aflat în centrul atenției pe tot parcursul zilei de 1 iunie. Și asta pentru că, administrația locală a avut grijă ca fiecare prichindel să primească câte o ciocolată. Iar reacția nu a întârziat să apară, cei mici fiind extrem de încântați.

Aleșii locali au avut o misiune importantă, să facă toți copiii fericiți. Și se pare că au reușit. În afară de dulciuri, 200 de copii au fost turiști pentru o zi într-un hotel de lux. Cei mici au primit cadouri și s-au distrat pe cinste.

Fiecare parc a fost luat la pas de reprezentanții primăriei Năvodari. Nici zona Peninsulă nu a fost omisă, mii de dulciuri fiind împărțite celor mici. Chiar și cei în vârstă au primit câte o atenție. Aceștia nu au uitat că în urmă cu trei ani, Parcul Ţara Piticilor, situat în zona de sud a oraşului era doar o zonă insalubră. Acum, este un loc ideal pentru copii.

Nu este prima dată când primăria orașului Năvodari organizează asemenea evenimente pentru copii. Pentru cei mici a devenit deja o tradiție ca în ziua de 1 iunie să primească mici daruri din partea autorităţilor locale.

VEZI VIDEO