Primăria Orașului Năvodari a început distribuirea ajutoarelor europene destinate persoanelor defavorizate

0
1178

Echipa Direcției Asistență Socială din cadrul Primăriei Orașului Năvodari a început, astăzi, distribuirea ajutoarelor alimentare și a pachetelor cu produse de igienă oferite persoanelor defavorizate din orașul Năvodari prin intermediul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD 2018-2021.

Distribuirea ajutoarelor europene se face în prezența unei echipe de la Serviciul Deconcentrate din cadrul Prefecturii Constanța.

Persoanele beneficiare sunt stabilite în conformitate cu prevederile OUG 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului operaţional Ajutorarea persoanelor defavorizate – POAD. În total, 343 de persoane din orașul Năvodari vor primi ajutoare alimentare și pachete cu produse de igienă, majoritatea fiind beneficiari de venit minim garantat și alocație de susținere a familiei.

Pentru persoanele beneficiare aflate în imposibilitatea de a se deplasa, echipa Direcției Asistență Socială va asigura transportul ajutoarelor sociale la domiciliul acestora.

Distribuția pachetelor se va desfășura până în data de 27 august 2020.