Bătrânețea este mai ușoară când ești printre prietenii de la Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă din Năvodari

0
1103

Ne bucurăm că din ce în ce mai mulți vârstnici aleg să participe la întâlnirile organizate în cadrul Centrului de Zi pentru Persoane în Vârstă din Năvodari. În această perioadă, seniorii orașului participă la o serie de activități premergătoare Târgului de Moș Crăciun, care se va desfășura în perioada imediat următoare.

”Ne bucurăm că, din ce în ce mai mulți vârstnici descoperă magia de a petrece timp împreună și de a realiza diferite lucruri, într-un mediu ambiant plăcut. Pentru unii vârstnici, centrul de zi a devenit o a doua casă, unde se simt fericiți și respectați”, spune Corina Ghiorlan, șef Centru de Zi pentru Persoane în Vârstă.

La Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă din Năvodari sunt organizate activități socio-ocupaționale și de petrecere a timpului liber, precum și activități de supraveghere a sănătății, prin programe de educație sanitară. Personalul de specialitate din cadrul Centrului asigură servicii sociale, menite să răspundă nevoilor individuale şi de grup, în vederea prevenirii şi depăşirii unor situaţii de dificultate.

Toți vârstnicii din oraș care doresc să se înscrie la Centrul de Zi sunt așteptați zilnic, între orele 08:00 – 16:00, la sediul din strada Sănătății, nr. 2.