Campania „Năvodari, oraș Verde” va demara vineri cu implicarea elevilor.

0
990

Campania „Năvodari, oraș Verde” va demara vineri cu implicarea elevilor. Alături de cadre didactice și părinți, cei mici s-au pregătit temeinic de treabă.

Primii 500 de puieți din diferite specii au sosit deja la Năvodari, iar angajații de la Serviciul Gospodărire Comunală au început să amenajeze terenurile unde se va face plantare: se sapă gropi, se igienizează zona și se taie iarba.

Startul campaniei va fi dat de elevii școlii nr.1 George Enescu, care, începând cu ora 8.30, vor începe plantarea de copaci în grădina școlii.
La ora 10, elevii de la Școala nr.3 „Tudor Arghezi” vor lua în primire spațiile verzi și terenurile din zona Centrului de Zi pentru Tineret, unde vor planta aproximativ o sută de copaci.
Elevii Școlii nr.2 „Grigore Moisil” vor intra în acțiune la ora 12 în zona blocurilor H5-H6.
Concomitent, angajați ai Primăriei și echipe de voluntari vor planta arbori în zona Creșei nr 20, Centrului de Afaceri și blocului H7.

Ne bucură entuziasmul și dorința celor mici de a lua parte la această campanie, pe care, cu ajutorul dvs, sperăm să o derulăm pe întreaga durată a lunii noiembrie.