Dorim să încurajăm agenții economici puternici să vină și să investească la Năvodari

0
1011

Ne dorim cu toții un oraș cu o economie puternică, în care mediul de afaceri să creeze locuri de muncă bine plătite. Acesta este motorul dezvoltării comunității locale și ne dorim să încurajăm agenții economici puternici să vină și să investească la Năvodari.

În acest sens, Primăria Năvodari își propune să dezvolte zona industrială a orașului, încurajând companiile să deschidă noi afaceri, care să aducă, așa cum este și normal, noi locuri de muncă, taxe și impozite plătite către bugetul local.
Astfel, în condițiile în care Consiliul Local Năvodari aprobă, Primăria va pune la dispoziția investitorilor, prin vânzare cu licitație publică și maximă transparență, loturi de teren de 3000-4000 mp, în zona industrială a Năvodariului, unde să-și dezvolte afacerile.

Caietele de sarcini și întreaga procedură vor fi făcute publice, astfel încât totul să se desfășoare transparent și legal.
De asemenea, Primăria propune scoaterea la licitație și a unor suprafețe mici de teren, rezultate din diferențe de măsurători.