Dragobetele serbat la Casa de Cultură Pontus Euxinus

0
1982

Astazi la Casa de Cultura Pontus Euxinus Navodari, incepand cu ora 11 a avut loc spectacolul de DRAGOBETE SARUTA FETE la care si-au dat concursul:
In deschidere eleva Mihai Andreea clasa a VII-a B a Scolii Gimnaziale Grigore Moisil a expus semnificatia zilei de Dragobete prin Legenda pasarilor sub indrumarea profesoarei Bretea Mihaela.
Grupul Vocal “Fetele din Navodari” indrumate de invatatoare Mitu Vasilica au sustinut un frumos spectacol de cantece populare de dragoste din toate zonele tarii iar dansurile populare au fost sustinute de grupul clasei a IV-a C, indrumator invatatoarea Mitu Vasilica.
Iar cu frumoasele melodii populare ne-a incantat Rosca Ruxandra clasa a III-a B.
Denisa Lepadatu clasa a VIII-a C, castigatoarea mai multor premii si trofee ne-a incantat prin melodiile sale de dragoste prin muzica usoara romaneasca si internationala.
Multumim publicului, elevilor si profesorilor de la scolile nr. 2 directoare Ligia Mangri si Scolii nr. 1 si Gradinitei Lumea Florilor educatoare Pata Alba Cristina si trupei de teatru NAVODART coordonator Liliana Cazan ea fiind si prezentatorul evenimentului de astazi.