Târg tradițional românesc

0
2167

Primăria Năvodari, primar Chelaru Florin, Consiliul Local și Casa de Cultură Pontus Euxinus Năvodari, organizează în perioada 26, 27, 28 mai în Parcul Central “Târgul Tradițional Românesc”.

Vor fi trei zile de muzică și voie bună unde sunteți invitați să ne bucurăm împreună de îndrăgiții interpreți de muzică populară soții Maria și Mihai Călin și invitații lor tinere talente din toate zonele folclorice ale țării cât și interpreți consacrați.

„Scopul Târgului Tradițional Românesc este acela de a readuce în atenția noastră tradițiile românești “Rusalii, Moșii de Vară” și de aceea meșteșugarii noștri au adus cu ei: artizanat din ceramică, artizanat din lemn (icoane, linguri de lemn,), baticuri tradiționale (zona Banat, Ardeal, Lipovenești), cojoace din piele, opinci, căciuli de blană haine din piele, costume populare pentru copii și adulți (Ardeal, Banat, Bucovina), fețe de masă, ștergare, icoane și obiecte de cult, argintărie, bijuterii și podoabe populare.

Va asteptam cu drag.” A declarant un comerciant prezent la târg

 

Casa de Cultură Pontus Euxinus Năvodari, primar Chelaru Florin, Consliul Local, vă invită să sărbătorim împreună ziua internațională a copilului 1 iunie ora 12 în Parcul Central din orașul Năvodari.