Ședință de Consiliu Local la Năvodari

0
920
consiliu localll

consiliu localllConsiliului Local Năvodari s-a întrunit într-o şedinţă în cadrul căreia s-au discutat 14  proiecte de hotărâri existente pe ordinea de zi, plus alte 23 aflate pe lista suplimentară. In cadrul întâlnirii, Marian Surdu, consilier de 12 ani la Primăria Năvodari, și-a anunțat demisia.

Primarul Florin Chelaru a retras un proiect de hotărâre de pe ordinea de zi. Este vorba despre desemnarea reprezentanților Consiliului Local Năvodari în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ din oraș pentru anul școlar 2016-2017.

Un alt proiect important dezbătut de consilieri și aprobat în unanimitate a fost aprobarea regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de administrare a  domeniului public și privat al orașului.

A fost aprobat și proiectul de hotărâre privind extinderea rețelei de canalizare menajeră strada T12 și alei de acces din strada T12 din Mamaia Sat.

Totodata s-a discutat și despre construirea Centrului de Agrement din oraș. Relația cu constructorul a fost una defectuoasă, lucrările au stagnat, iar reprezentanții Primăriei intenționează să rezilieze contractul și să recupereze banii investiți. Bineînțeles, lucrările vor fi reluate în perioada următoare.

Tot în cadrul şedinţei, consilierul Marian Surdu și-a dat demisia, iar Costina Paraschiv, membru PNL, a fost numită consilier local. Aceasta a depus jurământul în fața colegilor săi.

VEZI VIDEO